Anténa G2

 

Anténa G2

  Po desiatich rokoch spoľahlivého používania našich antén EFA, z ktorých bolo predaných viac ako 100.000 kusov, je čas na to, aby vytvorili priestor pre novú generáciu. Benzing G2 anténa má všetky pozitívne vlastnosti antény EFA spolu s technológiou PLB a to za veľmi atraktívnu cenu aj pre nováčikov v holubárskom športe.

Základ v anténach PLB
Elektronické obvody a konštrukcia bola prevzatá z osvedčených PLB antén. Prvýkrát ponúkame PLB technológiu v tejto kategórií.

Vhodné pre použitie s Benzing Express G2 a M1 Benzing
Benzing G2 antény je možné pripojiť k hodinám Benzing Express G2 ako aj k Benzing M1. Čím sa ponúka 
v budúcnosti možnosť prechodu z hodín Express G2 na M1 za nižšie náklady.

Plochá a vodotesná konštrukcia
Benzing Express G2 je rovnako plochý ako PLB antény. Elektronika bola umiestnená a zapúzdrená tak aby sa k nej nedostala voda a nemohla poškodiť Vašu anténu.

Umiestnené vedľa seba
Až päť Benzing G2 Antén môže byť usporiadané vedľa seba bez potreby synchronizácie cez uzol (SNN). V tejto súvislosti dokonca prekonajú PLB antény.

Maximálna rýchlosť konštatovania
Rovnako ako antény PLB, aj Benzing G2 antény ponúkajú najvyššiu možnú rýchlosť konštatovania.

Jednoduchá výmena
Benzing G2 Antény majú rovnaké montážne otvory ako antény EFA pre ich rýchlu a jednoduchú výmenu.Existujúce tunely a môžu byť taktiež použité.

Stavová LED dióda
LED je umiestnená na jasne viditeľnej prednej strane antény pre výkon funkcie testov. Toto testovanie je jednoduchý systém s pridanou hodnotou zabezpečenia spoľahlivej prevádzky v novej sezóne.

Veľký čítací dosah
Čítacia vzdialenosť bola optimalizovaná tak, aby spoľahlivo čítala krúžky Benzing PRO do 14 cm od antény. Tým je zaistené, že holub je identifikovaný, aj keď jeho krúžok nie je optimálne na anténe.

Až 50 m pripojovací kábel
Benzing G2 Antény môžu byť rozmiestnené do 50 metrov od seba a prepojené osvedčenými PLB káblami.

Rozmery 15,5 cm x 19,5 cm x 3 cm (š x d x v)

 

Kúpiť v E-shope

Doplnkové informácie